Akupunktur mod allergi & angst

Døjer du med allergi eller intolerance? Gør noget effektivt ved det med akupunktur – book en tid nu

Mit speciale er allergibehandling med akupunktur.
Jeg kan en helt særlig akupunktur metode, som har lindret eller helt fjernet manges allergier og overfølsomhed i væsentlig grad.

Når din krop overreagerer på allergener, udskiller den stoffet histamin, og derved udløses en allergisk reaktion. Ofte skyldes din allergiske reaktion noget du har daglig kontakt med, som husstøvmider, dyr med pels, pollen (græs, birk, bynke), og det kan være næsten umuligt for dig at undgå disse allergener.

Antihistamin medicin kan dæmpe symptomerne, men den fjerner ikke problemet; så snart du undlader at tage medicinen, kommer dine allergiske reaktioner tilbage.

Min akupunkturmetode kaldes Oscillationsakupunktur og den er virksom mod høfeber/pollenallergi, støvallergi, fødevareallergi, husdyrallergi m.m.
Læs mere om forskellen på behandling med antihistamin og akupunktur her.

Læs udtalelser fra 7 af mine klienter her →

Det er årsagen til ubalancen/allergien, der behandles med akupunktur.
Jeg anbefaler 3-5 akupunktur behandlinger i et forløb med 2-3 uger mellem behandlingerne. Metoden er en afslappende behandling med kun 5 akupunktur nåle.

Du er velkommen til behandling hos mig. Book en tid på tlf. 91561646 eller mail@lonelovgren.dk

Kom når det passer dig uanset årstid, og uanset om du har symptomer nu, eller de plejer at komme på en anden årstid 🙂 Der er sikkert en god grund til, at du læser om dette lige nu.

Du kan se gældende priser for akupunktur behandlinger her →

Jeg underviser også andre akupunktører i Oscillationsakupunktur, fordi metoden er så god, så spørg eventuelt din egen akupunktør efter om han eller hun kan Oscillationsakupunktur, ellers bør de komme på kursus hos mig 🙂

Hvad er forskellen på behandling med antihistaminer og med akupunktur?

Antihistaminer er SYMPTOMBEHANDLING af allergi, og fås oftest i form af piller eller spray, som virker ved at blokere for signalerne i kroppen, hvorved generne lindres. Men man får ikke arbejdet med årsagen til allergien, og dermed kommer allergien igen og igen.

Ved behandling med akupunktur behandler man ÅRSAGEN TIL ALLERGIEN, og skaber en balance i kroppen, så der ikke længere skabes den inflammation eller overreaktion i immunforsvaret, som allergi er – vestligt set.
Klienter oplever oftest stor lindring på symptomerne, og nogle oplever, at symptomerne helt udebliver efter behandling med akupunktur.
Se mine klienters udtalelser her →

Oscillationsakupunktur metoden er også velegnet til behandling af angst.
Foruden denne fantastiske metode, kan jeg selvfølgelig behandle allergi og intolerance som enhver anden TCM-akupunktør.

Oscillationsakupunktur fjerner allergier


KLIENTUDTALELSER

Lene K.V. efter allergibehandling den 29/5-17:
Ny livskvalitet
Når man er et mad-øre af dimensioner er det forfærdeligt at have allergi over for fødevarer. Jeg har siden et skimmelangreb på mit arbejde ikke kunnet spise skimmelost og svampe – jeg fik ondt i maven med det samme. Efter én behandling hos Lone kan jeg ‘vælte mig’ i svampe og skimmelost – skønt!! 🙂
Og jeg har ingen reaktion på min duftallergi – kan nyde duften af syrener igen. FANTASTISK. Se det er livskvalitet!!”

Udtalelser fra 7 klienter, der blev behandlet okt.-dec. ’16: 

Patricia: “Jeg glæder mig så meget til græspollensæsonen!”
Hun har givet mig lov til at dele sin historie, som er, at hun i mange år havde haft flere allergier bl.a. græspollenallergi. Hun plejede at tage alt det medicin, hun kunne få i håndkøb, selv inden græspollentallene viste noget særligt. Hun har de sidste tre år været så ’plaget’ i maj , at hun hvert år omkring 1. juni måtte have injektion med binyrebarkhormon.
Så vi var spændte på, hvordan hun ville reagere sommeren 2017. Der har intet allergi været!! Hun har ikke taget noget som helst medicin mod sin græspollenallergi. Hun er så GLAD!! Og det er jeg også for at kunne hjælpe.

Jasmine: “Det er næsten for godt til at være sandt…tør ikke helt tro på det.”

Lise: “Jeg kan bedre tåle æblet, end jeg havde regnet med. Måske har det hjulpet med nålene? Tak for hvilestund, det er rart at få en pause fra alting.”

Rikke: “Det er rimeligt sindssygt, det du gør…. jeg har i dag spist 6 mandler som sidst, og har ikke mærket noget. Jeg har virkelig mærket efter… ved ikke om det er fordi, man mener, der bør være en reaktion. Det er s.. vildt! Men FEDT:-)”

Anders: “Resultatet er mere end godkendt!”

Vesna: “Nu vil jeg prøve den lækre Nutella, for nu kan jeg igen spise hasselnødder”

Julie: “Jeg glæder mig næsten til, at jeg møder en kat mere :-)”


Foredrag om allergi og Oscillationsakupunktur som behandlingsmetode

Læs mere