Akupunktur mod allergi & angst

Døjer du med allergi, intolerance eller angst? Gør noget effektivt ved det med akupunktur – book en tid nu

Mit speciale er allergibehandling med akupunktur.
Jeg kan en helt særlig akupunktur-metode, som har lindret eller helt fjernet manges allergier, overfølsomhed og intolerancer i væsentlig grad.

Sådan reagerer din krop på allergener

Når din krop overreagerer på allergener, udskiller den stoffet histamin, og derved udløses en allergisk reaktion. Ofte skyldes din allergiske reaktion noget, du har daglig kontakt med, som husstøvmider, dyr med pels, pollen (græs, birk, bynke), fødevarer, og det kan være næsten umuligt for dig at undgå disse allergener.

Medicin med antihistamin kan dæmpe symptomerne, men den fjerner ikke årsagen; så lige så snart du undlader at tage medicinen, kommer dine allergiske reaktioner tilbage.

Behandling af allergi med akupunktur

Jeg har flere redskaber i min ‘værktøjskasse’ til behandling af allergi og intolerancer, så dem fremlægger jeg altid for dig som klient, og så anbefaler jeg en plan for behandlingen ud fra, hvad du også synes giver bedst mening.
Mit foretrukne redskab er en akupunkturmetode, der kaldes Oscillationsakupunktur. Den er udviklet af Dr. Gumbiller fra Tyskland, men funderet i Traditionel Kinesisk Medicin.

Jeg underviser andre akupunktører, NADA-behandlere, læger og sygeplejersker i metoden, så spørg gerne din egen akupunktør, om han eller hun mestrer metoden, ellers er de velkommen på kursus hos mig 🙂

En af mine kursister har haft en ung mand i behandling. Læs her klientens beretning om, hvordan han blev hjulpet helt af med sin angst og allergi ved hjælp af Oscillationsakupunktur

Hvad er Oscillationsakupunktur og hvordan foregår det?

Behandlingen består af 5 nåle, der sættes i:
1) Yintang (mellem øjenbrynene)
2) Thalamus/nedre Lunge i NADA (i hvert øre)
3) Epifyse 1 (i hvert øre).

Disse punkter har forskellige virkeområder:
Direkte forbindelse til porten til bevidstheden; beroliger Shen/sjælen; gavner næsen; gavner immunforsvaret og lungerne; ‘giver slip’; åbner sanseorganerne; påvirker nervus vagus; uddriver allergenet; hjælper med at gribe qi og uddrive Vind; gavner hovedet og øjnene. Fortvivl ikke hvis dette var vældig kinesisk!! Du behøver ikke forstå det, for at det virker.

En ledning forbinder Thalamus-punkterne for at skabe de bitte små svingninger, som er vigtige for at slippe sin allergi.

Selve behandlingen varer 20-25 minutter, men der afsættes 60 minutter, for der skal være tid til at høre om dine symptomer og stille diagnose ud fra Traditionel Kinesisk Medicin. Jeg er hos dig under hele behandlingen.

Der skal ca. 3-5 behandlinger til med 2-3 ugers interval.
I kinesisk medicin er efteråret Lungens tidspunkt, og da allergi er at betragte som en Lunge-ubalance, så er behandling om efteråret et hit! Kom dog uanset hvornår du vil, for metoden virker hele året.

Hvorfor virker akupunktur mod allergi?

Rigtig mange – faktisk en fjerdedel af alle i den vestlige verden lider af en eller anden form for allergi. Hvis allergien er udløst af et chok eller traume (det kan være et gammelt chok eller traume, som ikke huskes med bevidstheden, men sidder i kroppen), kan denne behandling virke på grund af punkternes egenskab; deres kombination og ledningen, som giver svingningerne.

Oscillationsakupunktur løsner blidt og behageligt chokket. Allergien er derfor egentlig bare et symptom. Årsagen er chokket. Behandlingen virker uanset, om man kan huske chokket eller ej!

Virker akupunktur også mod angst?

Når vi nu er inde på det med chok og traumer…… kan metoden så ikke også gavne de mange mennesker, der lider af angst eller har en fobi? Årsagen til disse lidelser kan jo også være et chok eller traume.
Svaret er: Jo, så afgjort! Derfor er oscillationsakupunktur også mit førstevalg til behandling af angst.

Og så lige en behagelig sidegevinst: Vi behøver ikke skulle tale om traumet. Derfor er metoden også helt genial til dem, hvis chok er et, de fik, FØR de selv fik et sprog. Jeg har med succes behandlet en, hvis mor fik et chok, mens min klient var foster og lå i hendes mave. Klientens fødevareintolerance forsvandt.

Alt i alt er det en meget simpel og afslappende behandling med stor effekt.

Du er velkommen til behandling hos mig.
Book en tid på tlf. 91561646 eller mail@lonelovgren.dk

 

Kom som sagt når det passer dig uanset årstid, og uanset om du har symptomer nu, eller de plejer at komme på en anden årstid. Der er sikkert en god grund til, at du læser om dette lige nu 🙂

Du kan se gældende priser for akupunktur behandlinger her →

Læs udtalelser fra 9 af mine klienter her →

Hvad er forskellen på behandling med antihistaminer og med akupunktur?

Antihistaminer er SYMPTOMBEHANDLING af allergi, og fås oftest i form af piller eller spray, som virker ved at blokere for signalerne i kroppen, hvorved generne lindres. Men man får ikke arbejdet med årsagen til allergien, og dermed kommer allergien igen og igen.

Ved behandling med akupunktur behandler man ÅRSAGEN TIL ALLERGIEN, og skaber en balance i kroppen, så der ikke længere skabes den inflammation eller overreaktion i immunforsvaret, som allergi er – vestligt set.
Klienter oplever oftest stor lindring på symptomerne, og nogle oplever, at symptomerne helt udebliver efter behandling med akupunktur.
Se mine klienters udtalelser her →

Oscillationsakupunktur metoden er også velegnet til behandling af angst.
Foruden denne fantastiske metode, kan jeg selvfølgelig behandle allergi og intolerance som enhver anden TCM-akupunktør.

akupunktur kan fjerne allergi


Klientudtalelser

Birgitte Christiansen: Anbefaling af Løvgren akupunktur
Jeg er med godt resultat blevet befriet for astmatisk hoste ved behandling med akupunktur. Når man i mange år har haft allergi, får man desværre også ofte astma og astmatisk hoste, og her hjælper akupunktur virkelig godt mod de voldsomme hosteanfald som man også har periodisk.

Lone er virkelig dygtig til at foreslå supplerende teknikker som akupressur på udvalgte punkter, og det kan også hjælpe sammen med akupunkturen.

Lene K.V. efter allergibehandling den 29/5-17:
Ny livskvalitet
Når man er et mad-øre af dimensioner, er det forfærdeligt, at have allergi over for fødevarer. Jeg har siden et skimmelangreb på mit arbejde ikke kunnet spise skimmelost og svampe – jeg fik ondt i maven med det samme. Efter én behandling hos Lone kan jeg ‘vælte mig’ i svampe og skimmelost – skønt!! 🙂
Og jeg har ingen reaktion på min duftallergi – kan nyde duften af syrener igen. FANTASTISK. Se det er livskvalitet!!”

Udtalelser fra 7 klienter, der blev behandlet okt.-dec. ’16: 

Patricia: “Jeg glæder mig så meget til græspollensæsonen!”
Patricia har givet mig lov til at dele hendes historie, som er, at hun i mange år havde haft flere allergier, bl.a. græspollenallergi. Hun plejede at tage alt det medicin, hun kunne få i håndkøb, selv inden græspollentallene viste noget særligt. Hun har de sidste tre år været så ’plaget’ i maj , at hun hvert år omkring 1. juni måtte have injektion med binyrebarkhormon.
Så vi var spændte på, hvordan hun ville reagere sommeren 2017. Der har intet allergi været!! Hun har ikke taget noget som helst medicin mod sin græspollenallergi.
Hun er så GLAD!! Og det er jeg også for at kunne hjælpe.

Jasmine: “Det er næsten for godt til at være sandt…tør ikke helt tro på det.”

Lise: “Jeg kan bedre tåle æblet, end jeg havde regnet med. Måske har det hjulpet med nålene? Tak for hvilestund, det er rart at få en pause fra alting.”

Rikke: “Det er rimeligt sindssygt, det du gør…. jeg har i dag spist 6 mandler som sidst, og har ikke mærket noget. Jeg har virkelig mærket efter… ved ikke om det er fordi, man mener, der bør være en reaktion. Det er s.. vildt! Men FEDT:-)”

Anders: “Resultatet er mere end godkendt!”

Vesna: “Nu vil jeg prøve den lækre Nutella, for nu kan jeg igen spise hasselnødder”

Julie: “Jeg glæder mig næsten til, at jeg møder en kat mere :-)”


Foredrag om allergi og Oscillationsakupunktur som behandlingsmetode

Læs mere