NADA behandling & NADA Café

NADA-café:
Mandage kl. 10-11 og
torsdage kl. 16.30-17.30 (lukket 26/5-22)

Deltag i min NADA Café, som er for alle interesserede.

  • Kom så tæt på starttidspunktet som muligt
  • Tilmelding nødvendig på tlf. 91561646

Der bliver budt en kop beroligende te.

NADA Café


NADA kan også fås i enerum på andre tidspunkter – måske liggende hvis du har lyst til det – og eventuelt med efterfølgende samtale, hvis der er brug for det. Ring for nærmere info.

Behandlingen er en blid og effektiv øreakupunktur, der genskaber indre ro, fokus og balance mellem krop og sind. NADA er fem nåle i hvert øre – evt. suppleret med en eller flere kropsakupunkturnåle – og foregår gerne siddende i stilhed sammen med andre.

nada øreakupunktur

Med et NADAforløb er der hjælp til at komme igennem krise, få bedret søvnen, få stressniveauet ned – og dermed fortsætte den stadige udvikling, som livet jo er, i god balance.
NADAbehandling kan hjælpe klienterne med personlig udvikling, sætte ord på følelser og få mere ud af terapeutisk og anden behandling.

Filosofien i NADAakupunktur er, at metoden kan gives af alle, hvor der er behov for det. Og til en pris hvor alle kan være med. “NADA er en samtale med sig selv”.

Anbefaling:

“Jeg har stor fornøjelse af at deltage i NADA cafeen hos Lone Løvgren. Fem nåle i ørerne, eventuelt en i panden eller i hovedbunden, tre kvarters meditation med nåle i, og jeg har genvundet ro, balance, jordforbindelse og velvære. Jeg har købt et klippekort, fordi det hjælper mig at komme der en gang om ugen. Til sidst husker kroppen, hvordan det er at have overskud og energi. Jeg har haft problemer med mit stofskifte i mange år. De gentagende behandlinger bringer mig et andet sted hen, både fysisk og mentalt.
Vh. Marianne”

Eksempler på brug af NADAbehandling:

Kort efter 11. september 2001, da World Trade Center faldt, blev der etableret NADA-steder omkring Ground Zero. Overlevende, pårørende, reddere og brandfolk havde mulighed for at få bearbejdet traumet vha. NADA.
Faktisk viste det sig så effektivt, at behandlingsmetoden i de følgende 10 år var en fast del af hverdagen for New Yorks brandfolk; så de bedre kunne klare de voldsomme oplevelser, de kom ud for som reddere.

Et andet internationalt eksempel, hvor metoden blev brugt, var efter jordskælvet i Haiti i 2010. Her i Danmark bruges NADA blandt andet på nogle efterskoler, på plejehjem, i fængsler, på misbrugscentre, i socialpsykiatrien.
NADA er meget virkningsfuldt til at komme sig efter voldsomme oplevelser.
NADA er også godt til dig, der har skriveblokering, OCD, panikangst, føler dig-ved-siden-af-dig-selv, har uro, abstinenser eller noget helt syvende.

Vel mødt i at gøre noget godt for dig selv 🙂

Man kan læse mere på http://nada-danmark.dk/