Nyheder

Kursus i at behandle børn – også spædbørn – helt smertefrit.

Midt i november 2023 var jeg på kursus i japansk akupunktur: Shonishin. Det er smertefri behandling vha. blide strøg og totalt smertefri akupunktur. Det var kapaciteten Stephen Birch, der er international kendt forsker og behandler i både USA, Holland, og UK, som kom til København! Kursets primære fokus var på behandling af helt små børn; dejligt at jeg nu også kan hjælpe den målgruppe. I øvrigt: Den smertefri nåleteknik, jeg lærte, kan jo komme alle aldre tilgode:-)


Mange ‘Myggebehandlinger’ og allergibehandlinger i maj-juni 2023.

Sikke mange allergibehandlinger og ‘myggebehandlinger’ jeg i de forgangne to måneder har behandlet v.hj.af akupunktur. Græspollenniveauet har været tårnhøjt! og man kan altså sagtens få virkelig god effekt af behandlingerne, selvom man kommer, når høfeberen er værst!
Myggene har været hidsige denne forsommer. 1-3 behandlinger med en tyndere end tynd nål ved hver ankel i 1 minut medfører færre myggestik og mindre af den kløen/svien/hævelse, der plejer at følge med myggestikkene. Mange mennesker får nærmest ikke myggestik i et helt år efter disse få behandlinger!
Der har været et bredt udsnit af folk i klinikken i denne myggetid: Den yngste var 12 år og den ældste 70 år. De fleste var fra nabolaget omkring Malling, men udenbysfolk kommer også til – en enkelt kom helt fra Sydvestfyn (hun og kæresten lavede en tur ud af det begge gange, hun skulle behandles, så de havde madrasser med i bilen). Hun forærede mig fine selvfundne silkespalt-sten og lærte mig, at det ikke kun er solsikkesnoren, som oplyser om, at man har et usynligt handicap – en grøn kasket eller grøn sweatshirt med en stor solsikke kan vise det samme.


Kursus den 25/3-22: Hvordan kan vi hjælpe cancerpatienter?

Spændende kursus! Akupunktur kan lindre de trælse bivirkninger ved konventionel behandling.


Auriculo 2-kursus den 8-9. marts 2022.

Dejligt at få bedre styr på at mærke VAS-puls. VAS er en kraftigere amplitude i pulsen på håndledet, når man søger hen over øret – herved findes de punkter, der selv ‘beder’ om at blive behandlet. På denne måde kan kroppen fortælle, hvad der står først for i behandlingsrækkefølgen. Kroppen er fantastisk. Interessant, ikke?


Dejligt at behandlere efterspørger mine kurser i behandling af angst og behandling af allergi…

Nye oscillationsudøvere fra den 25/2, 4/3 og 1/4 2022 er nu klar til at behandle. Vi er efterhånden spredt over hele Danmark (og lidt i Norge!), og det glæder mig meget! Der er SÅ mange at hjælpe.


Så fik jeg holdt endnu flere kurser i behandling af angst og af allergi…

…nemlig 29/10, 5/11 og 3/12-21. Hovedvægten var lagt på oscillationsakupunktur, men rigtig meget andre behandlingsvinkler var lagt ind. Tak til jer kursister for ivrig deltagelse og rosende ord bagefter. Det varmer dybt.


Nu er jeg uddannet i kosmetisk akupunktur!

Endnu engang faktisk:-) I denne akupunkturverden bliver man aldrig færdig med at uddanne sig. I 2017 tog jeg kurset og her 4 år efter trængte jeg til at få genopfrisket og nuanceret min viden og færdigheder. Dette nye kursus havde meget fokus på hele kroppen. De fleste tænker på ansigtet, når man hører ordet kosmetisk behandling, men i TCM (Traditionel Kinesisk Medicinsk) er ansigtet et slags spejl af kroppen, så det giver mening at tunge øjenlåg hænger sammen med tyngde andre steder på kroppen. Så derfor er det helhedsbehandling, man får hos mig.
Sådan noget som ar på kroppen kan skabe ravage andre steder, fordi energien i meridianerne måske ikke kan flyde frit gennem arret. Det kan give mange gener og behandlingsblokeringer, så nu er teknikkerne til at behandle ar i hus.


Fantastisk kursus med Lars Kjeldal som underviser: Smertelindring.

Smertelindring med øreakupunktur. Det kan virkelige noget. De klienter, jeg siden har behandlet med denne protokol, er måbende, og mener jeg er tryllekunstner:-) Det er jeg nu ikke, men når man har lært hvorfor og hvordan, så kan man. Faktisk synes Lars Kjeldal, at vi burde lære unge i 8.klasse at kunne give hinanden denne smertelindring – det kan de sagtens lære – og der skal IKKE bruges nåle, kun små magnetkugler klistret på øret.  Det ville være SÅ godt med denne naturlige smertelindring fremfor medicin, der bare bedøver at man mærker smerterne. Der skal dog stadig bruges TCM og nåle til behandling af menstruationssmerter….. PS. Nu er det bestemt, at mit første nyhedsbrev skal handle om behandling af menstruationssmerter. Vi skal simpelthen IKKE finde os i at have smerter og uregelmæssige blødninger, PMS og andet træls. Det kan akupunkturen gøre noget ved!


Mine to nye kurser har set dagens lys her i september 2021:-)

Kursisterne tog godt imod begge mine nye kurser hhv. den 2/9 og 3/9. Det er jeg mega glad for, at de gjorde!
Hovedvægten i begge kurser er stadig at få oscillationsakupunktur ind i fingrene, men det giver så meget mening at have et selvstændigt kursus, der handler om angstbehandling og et andet selvstændigt kursus, der handler om allergibehandling. For der er jo forskellige ubalancer bag de to lidelser; og derfor skal os behandlere være rustet forskelligt, om klienten vil behandles for angst eller for allergi! Desuden har jeg nok viden at dele ud af til to selvstændige kurser:-)
Tiden fløj afsted på begge kurser, hvor de kursister, der havde lyst, prøvede metoden på egen krop…. lige efter frokost… 20 minutter på langs med nåle i….imens læste jeg denne fortælling op https://lonelovgren.dk/wp-content/uploads/2020/05/behandling.pdf……. behøver jeg sige, at de nød det:-)


Ni nye oscillationsakupunkturudøvere:-)

Det blev til tre små fremmødehold fordelt på dagene 13/4, 23/4 og 28/4, men så var vi sikre på at ligge under forsamlingsforbuddet, og kursisterne fik klart fod på metoden.
Herligt med nye kolleger, der er så klar til at hjælpe folk med allergi eller angst.


Posturolog. Min nye titel pr. 9. april 2021:-)

Jeg har endelig taget kurset posturologi. Det har stået på ønskelisten LÆNGE!
Posturologi handler kort fortalt om, hvordan kroppens positur/stilling er, og at en f.eks. spændthed i kæben kan forårsage smerter andet sted i kroppen.
Langt de fleste skævheder i kroppen er muskulære. Disse skævheder er ofte største årsag til kroniske, vedvarende eller tilbagevendende smerter. Så hjælper evt. massage kun kortvarigt, kan det være, at årsagen til bør findes posturologisk og rettes dér. Ofte med varig effekt!
Smerter, der kommer fra hoved, nakke, ryg, ben og knæ, har typisk en posturologisk årsag.

Dagen efter kurset fik jeg en ung mand i behandling, som siden en ulykke et halvt år tidligere hver dag havde taget 15 smertestillende tabletter for at kunne være til. Inden han kom til mig, havde han fået 50 behandlinger foretaget af 2 fysioterapeuter og 1 kiropraktor.  Han var stoppet med at arbejde pga. smerterne.
Jeg fandt en ubalance i kæben, som jeg rettede med små magnetkugler klistret på øret, og efter to behandlinger var hans medicinforbrug reduceret til een tablet til natten – og han er begyndt at arbejde igen. Succes! Det kan virkelig noget det der posturologi.

Hos denne unge mand var det en kæbeubalance, der var forstyrrende for helingen. Andre gange vil det være en fodstilling, der skal rettes med posturologiske såler, og andre gange igen skal der måske en optiker eller en tandlæge til. Det vil vise sig i min undersøgelse.


Malling sundhedshus holdt 3 års fødselsdag midt i coronatiden.

Så i stedet for at mødes til kaffe og kagemand og prøvebehandlinger, blev det til en facebookkonkurrence fra hver behandler i sammenlagt en lille uges tid. Stor succes! Tusind tak for alle delinger, likes og kommentarer til mit opslag; jeg er lykkelig for hver og en. Mit opslag kom ud i hele landet.
Jeg delte tre præmier ud: En gratis valgfri behandling; en fedtsyretest og en vitamintest. De tre heldige vindere blev meget glade. Og derfor blev jeg også glad:-)


Online kursus i Oscillationsakupunktur den 26/1-21 og 5/3-21

Herligt med to flokke af spørgelystne kursister fra både Sjælland, Fyn og Jylland. Det er altså en stor fornøjelse at folk vil dygtiggøre sig og hjælpe med at behandle dem, der lider af angst eller allergi. Tak fordi I var engagerede:-)


To webinarer i Oscillationsakupunktur til behandling af angst og allergi

Der var sørme langt over 100 tilmeldte til mine gratis 1 times foredrag den 7/1-21 og 13/1-21! En fin blanding af behandlere og ikke-behandlere; alle med interesse i emnet. Dejligt at de var glade for at høre om det, jeg synes er nødvendigt at rigtig mange kender til. Vi kender alle en eller flere, der døjer med allergi eller angst – og disse mennesker kan virkelig hjælpes. Min drøm er at Astma-Allergi Danmark og Psykiatrifonden en dag vil anbefale akupunktur i almindelighed og Oscillationsakupunktur i særdeleshed.


Kursus i Oscillationsakupunktur

Her i efteråret blev det til fire kurser i behandling af angst og allergi, senest i dag 17/11-2020 i Malling sundhedshus. Dejligt at holde kursus i egne lokaler:-) Og især dejligt at det var fremmøde, for det holder jeg meget af. Alle coronaretningslinjer overholdt!


Bach’s Blomsterremedier, trin 2 i hus den 10/10-2020. Hurra!

Det giver så meget mening at kunne supplere mine behandlinger med disse dråber, som både kan bruges til stemninger og til at arbejde med den ‘type’ man er. Der er hjælp at hente til angst, frygt, utålmodighed, jalousi, forandringer og meget mere.


Oscillationsakupunkturkursus.

Åh det var skønt at holde mit kursus med  fysisk fremmøde! For første gang efter coronakrisen indtrådte, var kurset den 30/5-20 IKKE bag en skærm. Og der var også fremmøde den 19/6-20. Herligt! Det var to flokke dejligt spørgelystne akupunktører, der interesserer sig for behandling af allergi og angst, som havde valgt at bruge dagen på AkupunkturAkademiet sammen med mig, det er jeg taknemmelig for.

I coronatiden blev det faktisk til fire online kurser. Det at holde online kurser havde jeg drømt om i noget tid, og nu blev det altså en realitet. Og det fortsætter!

På et af mine onlinehold var der en akupunktør med fra Norge, så det blev med skandinavisk islæt:-) Jeg har besluttet mig for at være frisk på at holde kurset på engelsk, så metoden kan komme ud til endnu flere behandlere i verden.


Bach’s Blomster Remedier 🙂

Endelig! Dette kursus havde jeg drømt om i årevis, og nu er kursusbevis for Trin 1 i hus. Den 18. og 22. april 2020 tog jeg kurset med Anne Langgaard som underviser. Hun kan anbefales. Jeg bliver vist nødt til at tage trin 2 og 3, så jeg kan blive Bach-terapeut. Det er meget spændende.

Bachremedierne er energiessenser af forskellige blomster og lavet af den engelske læge og homøopat Dr. Bach. Han fandt ud af, at disse helt særlige blomster kan påvirke vore energilegemer, vores aura til en større balance. Hans filosofi er at, det er vort sind, der skaber ubalancerne i kroppen, og det dybest set er ubalancen mellem Personlighed og Sjæl, der skaber alle sygdomme. Gennem at påvirke sindet med positiv energi, som sendes ind i auraen ved at indtage remedierne, kan man få større bevidsthed om, hvor man skal arbejde med sig selv for at blive mere sin sjælsenergi og leve som den, man egentlig har lyst til at være. Remedierne er fantastiske til dem, der ønsker personlig og spirituel udvikling. Men de bruges med stort held til alle, også til børn og dyr. Der er ingen bivirkninger, og man kan tillade sig at eksperimentere til, man har fundet den rette blanding.


Den 5. april og 11. april 2020 holdt jeg mit kursus i Oscillationsakupunktur for to hold af meget interesserede akupunktører og NADA-behandlere. Det foregik på Zoom, for coronakrisen havde stadig lukket landet. Det med at holde mit kursus via Zoom – det havde jeg aldrig prøvet før, så det kunne jeg godt 😀 (omskrevet citat af Pippi Langstrømpe)… dog med sommerfugle i maven, men de gik begge rigtig fint; jeg har jo noget på hjerte og brænder for emnerne angst og allergi.


I februar og marts 2020 har jeg deltaget i nogle meget spændende kurser:
6/2-20: Allergibehandling set ud fra TCM v/Nigel Ching, Nordisk Akupunkturuddannelse.
23/2-20: Allergibehandling vhja. øreakupunktur og test af fødevareintolerance hos klienter. Kursus ved Rikke Godthjælp.
6/3+7/3 2020: Skalp-akupunktur til behandling af neurologiske lidelser v/ dr. ph.D. Hui Zhang.
19/3-20: Låst patogen v/Nigel Ching, Nordisk Akupunkturuddannelse.


Malling sundhedshus holder 2 års fødselsdag – HURRA!!

Den 1. februar 2020 kl. 12-15 slår vi dørene op for at alle, der har lyst til komme til gratis konsultationer, prøvebehandlinger, yogasmagsprøve og miniforedrag om hvad vi kan tilbyde hver især. Man booker tid hos de andre behandlere via vores fælles hjemmeside www.malling-sundhedshus.dk. Der vil også blive serveret lidt godt til ganen og balloner til børnene. Ønsker du tid (20 min) hos mig for at høre, om jeg kan hjælpe dig, eller vil du prøve en cupping, gua sha eller en akupunkturnål:-) så kontakt mig på sms eller ring på tlf. 91561646.
I dagens anledning kan man få gratis akupunktur mod myggestik og flåter; så er du vaccineret inden myggene kommer til sommer:-)


Oscillationsakupunkturkursus

Den 21. januar 2020 holdt jeg endnu en gang mit kursus i Oscillationsakupunktur til behandling af allergi og angst. Dejligt at flere nu kan metoden. Nogle kursister havde deltaget tidligere og delte fantastiske erfaringer med metoden. Jeg har derfor siden taget kontakt til psykiatrifonden og vil arbejde for, at de anbefaler metoden til folk med angst.


Foredrag om sundhed og hvad vi kan i sundhedshuset

Den 7. januar 2020 var jeg inviteret til Lions Clubs nytårskur for at fortælle om hvad sundhed er, og hvad vi selv kan gøre for at forbygge sygdomme. Hvis man har fået skavanker, så er sundhedshuset et godt sted at få hjælp. Det blev en hyggelig stund, hvor tiden fløj afsted og var krydret med mange relevante og sjove kommentarer fra de 14 mænd. De var glade og jeg var glad:-)


Workshop i Qi Gong

Den 30. december 2019 gav akupunktør Dr. Hui Zhang Qi Gong workshop i sundhedshuset. Det var interessant og lærerigt, og jeg vil arbejde på, at han kommer igen:-)

Hui er kinesisk læge, ph.D og akupunktør fra Chengdu University of Traditional Chinese Medicine, og jeg har haft ham som dygtig underviser på AkupunkturAkademiet i Åbyhøj, hvor han også har klinik. Han har publiceret over 30 videnskabelige artikler og har på rekordtid lært sig dansk. Hui underviste os i:

De Otte Brokader Medicinsk Qi Gong (Ba Duan Jing, 八段 锦),

som er den mest populære taoistiske form for Qi Gong i Kina. De Otte Brocaders Qi Gong er meget anvendt i Kina til at forbedre folks sundhedstilstand og livskvalitet på plejehjem; på hospitaler og blandt alle, der er interesserede. Det bruges også som træning i forbindelse med akupunktur og Tuina (kinesisk medicinsk massage).

Han guidede os til lettere at føle Qi (energi) og lære at styrke Qi. Der er 8 effektive bevægelser i et sæt af Qi Gong. Hver bevægelse har sin unikke forbindelse til bestemte forhold; sygdomme i kroppen eller organer, herunder leveren, hjertet, milten, lungerne, nyrerne og kroniske sygdomme. Derfor, når vi træner den medicinske Qi Gong, bliver ikke kun vores Qi præciseret, men vores selv-healing bliver også styrket. Kontakt mig gerne, hvis du kunne tænke dig at prøve Qi Gong i en workshop eller i forløb.


Oscillationsakupunkturkursus

Den 15. november 2019 holdt jeg kursus i Oscillationsakupunktur for akupunktører og akupunkturstuderende. Jeg havde udvidet kurset efter opfordring, så der skulle være mere om angstbehandling end tidligere, og der skulle også være mere ‘hands on’ med supervision, så man ville være endnu bedre klædt på til at praktisere metoden i sin egen klinik. Derfor varede kurset en hel dag. Jeg var spændt på om mit nye kursusindhold blev godt modtaget. Det gjorde det:-) Det var en stor fornøjelse at holde kurset, og der var en fantastisk dynamik og deltagelse fra alle kursisternes side. Tusind tak til jer alle, der deltog:-)


Kursus

Den 5-8. august 2019 var jeg på Qi Gong kursus. Fire formiddage med øvelser og teori i disse otte medicinske øvelser Ba Duan Jin, der er gode for vore dybeste meridianer – de extraordinære meridianer Du, Ren, Chong, Dai, Yinwei, Yangwei, Yinqiao og Yangqioa. Hui Zhang er en dygtig underviser – nu også på dansk. Qi Gong kan klart anbefales til alle, f.eks. til at styrke immunforsvaret. Følg med på https://www.akupunkturakademiet.dk/tai-chi-og-qi-gong-med-hui

Mit ønske er, at der engang bliver Qi Gong-hold i Malling sundhedshus:-)
DET GØR DER NU!! https://lonelovgren.dk/foredrag-allergi/


Foredrag

Den 25. juni 2019 var jeg til et meget interessant foredrag med finske Maria Jeskanen om brug af æteriske olier i forbindelse med Kinesisk Medicin. Det var som om der faldt noget på plads – en cirkel der blev sluttet – for da jeg for næsten 20 år siden startede med at behandle (jeg gav healing/terapeutisk berøring) brugte jeg æteriske olier. Jeg har de sidste mange år kun brugt dem i min egen husholdning, men det skal da implementeres i mine behandlinger!
Maria Jeskanen kommer igen i november, hvor hun holder et egentligt kursus. Spændende!!


Messe og foredrag

Fredag den 8/3-19 på Sund Livsstilsmessen i Scandinavian Center i Aarhus holdt jeg foredrag om NADA, og om søndagen den 10/3 holdt jeg foredrag om allergibehandling for ca. 80 engagerede og spørgende tilhørere. To gode oplevelser:-)


Kursus

Den 27/8-18 var jeg på et super godt kursus:-) Dejligt at lære nyt!
På kurset lærte jeg at guide øjenbevægelser, så kroppen derved blidt kan løsne og slippe chok og traumer. Uden ret meget snak slippes gamle ukonstruktive overbevisninger, som f.eks. “jeg er ikke god nok”.  Som barn blev du måske mobbet – og det kan føles som om, oplevelsen mange år efter stadig sidder i kroppen og tynger dig. Mobberiet er fortid og kan slippes med denne ‘frihedsteknik’. For du er god nok!

Frihedsteknikken kan også bruges på chok efter at have fået en kritisk diagnose; på smerter; på oplevelser med en træls kollega eller ex-partner; på at være mørkeræd og anden angst….. faktisk på alt det, der forhindrer os i at leve i harmoni. Vel mødt i at gøre noget godt for dig selv. Kh Lone


Foredrag

I anledning af Nordic Acupuncture Awareness Week i uge 38 holdt jeg to foredrag den 20. september 2018 på AkupunkturAkademiet i Åbyhøj.  Alle kunne komme og høre om NADA og om ‘min’ akupunkturmetode mod allergi. Dejligt at folk var så interesserede.


Foredrag

Jeg har endnu engang holdt foredrag om allergibehandling 🙂
Tirsdag den 1/5-18 og torsdag den 3/5-18 på Akupunktur Akademiet, Elkjærvej 26 i Åbyhøj. God stemning og mange interesserede spørgsmål – tak til alle 45, der deltog:-)

Del endelig jeres erfaringer med metoden – der er SÅ mange allergikere, der trænger til lindring!

NB! Gik du forgæves, så kontakt mig for at høre om ikke foredraget snart kommer igen:-)


Åbning af klinikken i Malling Sundhedshus

Tak til alle, der kom til åbningsreception i Sundhedshuset den 3. februar 2018. Familie, venner, naboer, kendte og nye ansigter kom forbi og ønskede os seks behandlere tillykke og god vind. Der var smil og skulderklap til os, og mundgodt og præmier til gæsterne. En skøn dag:-)


Foredrag

Mine foredrag den 20/4-17, 13/8-17 og 20/9-17 om mine erfaringer med akupunkturmetoden mod allergi gik så fint:-)

Tilhørerne var allergikere, akupunktører og NADA-behandlere. Det var tre hyggelige aftener med stor interesse for at høre om erfaringer med metoden og lære behandlingsmetoden og tilegne sig teorien bag. Herligt for de mange allergikere, at vi nu er flere, der kan denne metode. En del allergikere og behandlere kunne ikke komme den 20/9, så foredraget bliver gentaget. Kontakt mig gerne med ønske for næste dato.

Den 20/9 holdt jeg også foredrag om NADA-behandling, der er en blid og effektiv øreakupunktur, der genskaber en indre ro, fokus og balance mellem krop og sind. Med et NADA-forløb er der hjælp til at komme igennem krise; få bedret søvnen; få stressniveauet ned – og dermed fortsætte den stadige udvikling, som livet jo er, i god balance. Se i øvrigt min forside om, hvornår jeg holder NADA-café i min klinik.


Mygge-‘vaccination’

Lad de små blodsugende myg flyve udenom dig 🙂

Bliv fri for myggestik med to tynde nåle, en i hver ankel. Der skal måske to behandlinger til. Effekten er op til et år!
Der var mygge’vaccination’ uden tidsbestilling onsdag den 23/8-2017.


Reception

Tak til alle jer, der kom til min reception fredag den 18/8-2017. Og tak for alle hilsnerne:-)


Afslutning af uddannelse

Den 11/3-2017 færdiggjorde jeg med succes overbygningen på min akupunkturuddannelse med en offentlig præsentation over emnet
En akupunkturmetode til behandling af allergiske lidelser.

Se klientudtalelser →

Top