Nyheder

Kursus

Den 5-8. august 2019 var jeg på Qi Gong kursus. Fire formiddage med øvelser og teori i disse otte medicinske øvelser Ba Duan Jin, der er gode for vore dybeste meridianer – de extraordinære meridianer Du, Ren, Chong, Dai, Yinwei, Yangwei, Yinqiao og Yangqioa. Hui Zhang er en dygtig underviser – nu også på dansk. Qi Gong kan klart anbefales til alle, f.eks. til at styrke immunforsvaret. Følg med på https://www.akupunkturakademiet.dk/tai-chi-og-qi-gong-med-hui

Mit ønske er, at der engang bliver Qi Gong-hold i Malling sundhedshus:-)


Foredrag

Den 25. juni 2019 var jeg til et meget interessant foredrag med finske Maria Jeskanen om brug af æteriske olier i forbindelse med Kinesisk Medicin. Det var som om der faldt noget på plads – en cirkel der blev sluttet – for da jeg for næsten 20 år siden startede med at behandle (jeg gav healing/terapeutisk berøring) brugte jeg æteriske olier. Jeg har de sidste mange år kun brugt dem i min egen husholdning, men det skal da implementeres i mine behandlinger!
Maria Jeskanen kommer igen i november, hvor hun holder et egentligt kursus. Spændende!!

 


Messe og foredrag

Fredag den 8/3-19 på Sund Livsstilsmessen i Scandinavian Center i Aarhus holdt jeg foredrag om NADA, og om søndagen den 10/3 holdt jeg foredrag om allergibehandling for ca. 80 engagerede og spørgende tilhørere. To gode oplevelser:-)


Kursus

Den 27/8-18 var jeg på et super godt kursus:-) Dejligt at lære nyt!
På kurset lærte jeg at guide øjenbevægelser, så kroppen derved blidt kan løsne og slippe chok og traumer. Uden ret meget snak slippes gamle ukonstruktive overbevisninger, som f.eks. “jeg er ikke god nok”.  Som barn blev du måske mobbet – og det kan føles som om, oplevelsen mange år efter stadig sidder i kroppen og tynger dig. Mobberiet er fortid og kan slippes med denne ‘frihedsteknik’. For du er god nok!

Frihedsteknikken kan også bruges på chok efter at have fået en kritisk diagnose; på smerter; på oplevelser med en træls kollega eller ex-partner; på at være mørkeræd og anden angst….. faktisk på alt det, der forhindrer os i at leve i harmoni. Vel mødt i at gøre noget godt for dig selv. Kh Lone


Foredrag

I anledning af Nordic Acupuncture Awareness Week i uge 38 holdt jeg to foredrag den 20. september 2018 på AkupunkturAkademiet i Åbyhøj.  Alle kunne komme og høre om NADA og om ‘min’ akupunkturmetode mod allergi. Dejligt at folk var så interesserede.


Foredrag

Jeg har endnu engang holdt foredrag om allergibehandling 🙂
Tirsdag den 1/5-18 og torsdag den 3/5-18 på Akupunktur Akademiet, Elkjærvej 26 i Åbyhøj. God stemning og mange interesserede spørgsmål – tak til alle 45, der deltog:-)

Del endelig jeres erfaringer med metoden – der er SÅ mange allergikere, der trænger til lindring!

NB! Gik du forgæves, så kontakt mig for at høre om ikke foredraget snart kommer igen:-)


Åbning af klinikken i Malling Sundhedshus

Tak til alle, der kom til åbningsreception i Sundhedshuset den 3. februar 2018. Familie, venner, naboer, kendte og nye ansigter kom forbi og ønskede os seks behandlere tillykke og god vind. Der var smil og skulderklap til os, og mundgodt og præmier til gæsterne. En skøn dag:-)


Foredrag

Mine foredrag den 20/4-17, 13/8-17 og 20/9-17 om mine erfaringer med akupunkturmetoden mod allergi gik så fint:-)

Tilhørerne var allergikere, akupunktører og NADA-behandlere. Det var tre hyggelige aftener med stor interesse for at høre om erfaringer med metoden og lære behandlingsmetoden og tilegne sig teorien bag. Herligt for de mange allergikere, at vi nu er flere, der kan denne metode. En del allergikere og behandlere kunne ikke komme den 20/9, så foredraget bliver gentaget. Kontakt mig gerne med ønske for næste dato.

Den 20/9 holdt jeg også foredrag om NADA-behandling, der er en blid og effektiv øreakupunktur, der genskaber en indre ro, fokus og balance mellem krop og sind. Med et NADA-forløb er der hjælp til at komme igennem krise; få bedret søvnen; få stressniveauet ned – og dermed fortsætte den stadige udvikling, som livet jo er, i god balance. Se i øvrigt min forside om, hvornår jeg holder NADA-café i min klinik.


Mygge-‘vaccination’

Lad de små blodsugende myg flyve udenom dig 🙂

Bliv fri for myggestik med to tynde nåle, en i hver ankel. Der skal måske to behandlinger til. Effekten er op til et år!
Der var mygge’vaccination’ uden tidsbestilling onsdag den 23/8-2017.


Reception

Tak til alle jer, der kom til min reception fredag den 18/8-2017. Og tak for alle hilsnerne:-)


Afslutning af uddannelse

Den 11/3-2017 færdiggjorde jeg med succes overbygningen på min akupunkturuddannelse med en offentlig præsentation over emnet
En akupunkturmetode til behandling af allergiske lidelser.

Se klientudtalelser →